Primeres setmanes a l’estança dels Capgrossos!

Ja portem unes setmanes compartint moments a l’estança dels Capgrossos. Els primers dies us va acompanyar la família a les estades d’acollida. És un moment molt important per tenir un primer contacte amb l’escola, conèixer a l’educadora i el nou entorn que ens acompanyarà durant el curs. Així, les estades ens ajuden amb la separació que fa el vostre fill o la vostra filla amb vosaltres per acompanyar aquest procés de familiarització des de l’afecte i el respecte.

Comencem el curs! Després d’unes setmanes plegats a l’estança, apareixen estones de plor, neguit…perquè els infants us troben a faltar. Però també hi ha estones de calma, de mirades, d’experimentar amb nous materials i descoberta de nous espais. També comencen a aparèixer les primeres relacions com tocar-se la cara, rentar-se les mans plegats, gronxar a un company o una companya que està estirat o estirada a la gandula, compartir joguines…

Ens espera un curs ple de vivències i moltes emocions. Som-hi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s