Taules d’experimentació

Els diables comencen a gaudir dels diferents espais de l’escola. Mostren molta curiositat per les taules d’experimentació que els permeten explorar, manipular, descobrir i aprendre les característiques (color, textura, olor, forma,…) de diversos materials i elements de l’entorn.

També els ajuda a desenvolupar la motricitat fina, aquells petits moviments que realitzen amb les mans, el canell i els dits. És un procés lent que requereix pràctica i un nivell maduratiu diferent en cada infant. Un exemple de motricitat fina és poder manipular amb eficàcia i fer ús de la pinça. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s