Procés de familiarització

Sabem que el canvi de l’entorn familiar a un entorn amb altres infants i altres adults suposa una experiència que l’infant només pot gestionar amb el nostre acompanyament i amb la seva família.

L’infant necessita temps per entendre i acceptar la nova situació, per acceptar que un altre adult en tingui cura (li doni de menjar, el consoli quan ho necessiti, el posi a dormir, li canvïi un bolquer, li canti cançons, etc…).

La construcció del vincle es va generant a través de petits moments que es van compartint, d’aquestes accions de cura cap a l’infant, però també de la relació amb la família. Per això per a nosaltres és important que les famílies pugueu acompanyar els vostres fills i filles durant els primers dies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s