La vida a l’escola

Ja fa unes setmanes que va començar el curs a l’estança dels Castellers. Els primers dies el neguit es palpava en l’ambient, però poc a poc aquest es va anar tornant tranquil i agradable, i va donar lloc cada vegada més a estones plaents pels infants, en què el vincle, el joc i la descoberta han començat a tenir-hi un paper important.

Com veieu, hi ha moments per a tot: per escoltar un conte, meravellar-se amb la troballa d’un cargol amagat dins la seva closca, fent transvasaments a la sorra del jardí, fer anar carretons o jugar a cotxes,… Cadascú va trobant el seu lloc a l’escola, i a partir del propi interès, els infants van trobant amb què satisfer la seva curiositat i necessitat d’explorar tot allò que tenen al seu abast.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s