Tió de Nadal

Els diables durant el mes de Desembre han gaudit escoltant cançons i històries relacionades amb el Nadal. La cançó del caga tió i el conte Un Camell d’orient: Una nadala de Manel són les que més han agradat als nostres infants.

També, fa unes setmanes, van trobar el Tió de Nadal al Jardí, estava molt ben amagat, i tenia una mica de gana i fred. Els diables el van tapar i alimentar amb fruita, fins que finalment ens va sorprendre preparat al mig de l’estança, li vam cantar una cançó i ens va cagar galetes boníssimes. Quina il·lusió!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s