Ha arribat el Carnaval

Ja ha arribat el Carnaval a l’estança dels Capgrossos. Tenim un racó amb diferents disfresses perquè aquells infants que els vingui de gust es puguin posar barrets, gorres, collarets, polseres, faldilles, entre d´altres. En tot moment, respectem el ritme de cadascú ja que hi ha a  qui li emociona posar-se les disfresses. D’altres infants, en canvi, prefereixen observar les novetats que han arribat a l´estança.

També ha arribat un nou conte a l´estança: el conte de “En Tito busca nas” que és un personatge que perd el seu nas a la seva actuació del circ i el busca al llarg del conte amb l’ajuda de diferents persones que van apareixent. Un conte que els emociona i amb el que participen activament animant al Tito. A més a més, a aquells infants que volen els pintem el nas vermell i rodó del Tito.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s