El racó de les disfresses

Fa uns dies vam crear a l’estança un racó de disfresses amb diferents peces de roba i complements per tal que els infants puguin escollir, si els hi ve de gust, disfressar-se. Hi ha qui li agrada posar-se molts complements o qui prefereix observar com els altres es disfressen. Es respecte en tot moment la decisió dels infants i els hi oferim ajuda segons si ho necessiten.

D’aquesta manera treballem l’autonomia en el procés de vestir-se i desvestir-se, treure i posar sabates, ajudar als altres infants, expressar-se per demanar ajuda si cal, … Els infants escullen quina disfressa els hi agrada més i es miren al mirall per observar la seva imatge. Tal i com es pot observar a les fotos, sorgeixen moments de relació molt divertits!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s