Gaudim amb les disfresses!

Durant el mes de Febrer, els infants de l’estança dels Diables, han gaudit amb les disfresses i els complements, gairebé sempre acompanyat amb música de circ o de Carnaval. Aquest joc és lliure i creatiu, depèn de la motivació i imaginació de cadascú.

Disfressar-se aporta molts beneficis pels infants. Desenvolupa la seva creativitat mitjançant personatges i històries que inventen. També els ajuda a expressar les seves emocions interpretant allò que senten. És una oportunitat per explorar-se a si mateixos i al món que els envolta assumint un rol diferent. A més, vestir-se i desvestir-se, ficar-se i treure’s complements els ajuda a contribuir en la seva autonomia i desenvolupament motriu.

Com podem observar a les fotografies, aquest joc els permet desenvolupar les seves habilitats socials, crear moments alegres, i millorar les relacions amb els altres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s