Hotel de cargols

Recentment, la nostra escola ha acollit un hotel de cargols als jardins dels grups d’infants més grans. Els cargols s’agrupen en aquest espai i esdevé una oportunitat excel·lent per tal que les criatures puguin observar-los de forma propera i acurada. A partir d’aquestes experiències que sorgeixen diàriament, es fomenta la curiositat i descoberta, el pensament científic i les habilitats comunicatives. Amb tot, prenen consciència del respecte i la cura que cal tenir per preservar l’entorn natural, essent a més una manera sostenible de cuidar les plantes del jardí de l’escola. Els infants han rebut amb molt d’entusiasme aquests petits habitants del jardí, que fins ara s’amagaven entre les fulles. Convidar-los a allotjar-se a un hotel pensat per a ells a estat tot un encert!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s