S’acaba un curs ple d’aprenentatges i emocions

Sembla que va ser ahir que començàvem aquest curs 2021-2022. I avui ha arribat el moment de dir-li adéu! Han estat mesos de creixement, on mica en mica tots els infants han sabut anar trobant el seu lloc a l’escola. En aquest camí que han anat fent acompanyats, esperem que hagin pogut recollir grans aprenentatges i experiències enriquidores, que hagin pogut cultivar bones relacions i que tot el que s’emportin de l’escola els dibuixi un gran somriure. Esperem, famílies, que tant vosaltres com els vostres petits i petites us hagueu sentit com a casa.

Alguns el curs vinent tornaran a l’escola i seguiran el seu camí amb nosaltres. D’altres iniciaran un nou camí a l’escola dels grans, on de ben segur que els esperen grans aventures i experiències increïbles. Desitgem que aquesta nova etapa sigui del tot feliç i profitosa!

Ara ha arribat el moment d’acomiadar-nos. Desitgem que gaudiu d’un bon descans i unes merescudes vacances.

Passeu un bon estiu! A reveure!

Un pensament sobre “S’acaba un curs ple d’aprenentatges i emocions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s