Procés de familiarització

Ja fa unes setmanes que els infants i les seves famílies heu arribat a l’escola. Per a alguns infants es tracta d’una etapa de retrobament amb mestres i educadores, companyes i companys i amb els espais ja coneguts del centre; per a d’altres es tracta d’una experiència totalment nova i desconeguda fins ara, en què surten per primera vegada del seu espai familiar i conegut i entren en contacte amb altres adults de referència i iguals amb els quals compartir estones i espais.

Sigui com sigui, ens trobem davant de dies intensos i carregats d’emocions. Els plors, el neguit, la incertesa poden ser companys habituals els primers dies, tant en els infants com en vosaltres, les seves famílies. Des de l’escola comprenem aquest sentiments que aquest procés pot despertar en tots vosaltres i en les vostres criatures, i destinem tota la nostra energia a acompanyar-vos de la millor manera possible en aquests moments que, d’entrada, poden ser difícils.

Mica en mica, i com hem anat veient amb el pas dels dies, els infants – cadascun al seu ritme – van trobant-s’hi millor, van omplint la motxilla de bones experiències, gaudeixen de les propostes que els anem oferint i, en definitiva, van trobant el seu lloc a l’escola. Estem segures que ben aviat els plors deixaran pas a les rialles i l’alegria a totes les estances de Patufet.

Gràcies, famílies, per la vostra implicació en aquest procés. Desitgem que el curs que estem iniciant sigui inoblidable!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s