Els capgrossos iniciem el curs

Els capgrossos hem iniciat un nou curs, que per a molts o gairebé tots, suposa el primer contacte amb l’escola i la primera separació del seu entorn familiar i de confiança. L’escola de mica en mica esdevindrà una llar, un espai per compartir i on establir vincles entre els infants, les famílies i les educadores. Aquest procés comporta un esforç emocional per a tots i totes.

Cada infant necessita un temps diferent per a vincular-se i sentir-se tranquil. Durant aquest procés hem observat que apareixen moltes emocions (enyorança, alegria, il·lusió, tristesa, frustració…) i és fonamental respectar-ho i que nosaltres com a adults ho acompanyem amb empatia i afecte.

Els Capgrossos es mostren molt més tranquils, segurs, alegres i juganers. Fins i tot tenim moments per fer una mica de festeta!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s