OCTUBRE A L’ESTANÇA DE LA MULA

Després de molts mesos d’estar a casa amb la família, vam iniciar el procés de venir a l’escola. Els primers dies vam viure uns moments complicats per tothom, a on la separació al matí es va fer a vegades dura i complicada. El dia a dia a l’escola, les propostes de joc i el consol dels nostres braços, ja han donat fruit;  ara estem més confiats, tenim moments de tranquil·litat i calma a on cadascú busca la proposta que més li interessa per jugar. Han anat deixant els plors i neguits i han passat  als somriures i abraçades amb nosaltres. Fa uns dies vam anar per primer cop a la sala de psicomotricitat i també vam tenir un primer contacte amb experimentació amb farina de galeta.

Un pensament sobre “OCTUBRE A L’ESTANÇA DE LA MULA

  1. M’hagués agradat poder veure en directe a La Castanyera al vostre Patufet. Recordo quan la Núria feia també de La Vella Quaresma i, cada setmana li arrencavem un peu. No us ho perdeu! Deixa bocabadats a tots plegats, és entranyable com fa viure totes les tradicions a la canalla.
    Una bona experiència els vuit mesos com a tutores a P-4 a Molins. Vaig aprendre molt d’ella. Quina sort d’àvia Benet!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s