Primeres setmanes a l’estança dels Timbalers

Ja fa més d’un mes que vam començar l’escola. Han estat unes setmanes de retrobament per alguns i de nous camins per uns altres. Tot un procés de familiarització amb alguns neguits i plors que mica en mica van desapareixent i que fa que cada vegada agafem més confiança en l’espai i en les persones que ens acompanyen. Durant els primers dies els infants van investigar tot allò que hi havia a l’estança i també van començar a gaudir del jardí. Ens encanta mirar contes, cantar cançons i ballar! I, a més, hem començat a experimentar amb farina de galeta i a sortir a la sala de psicomotricitat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s