Taules d’experimentació.

Un cop a la setmana sortim a l’ambient de taules d’experimentació i podem gaudir jugant amb diferents materials. Aquestes taules tenen un gran potencial educatiu, ja que possibiliten manipular, experimentar i investigar amb diversitat d’elements i comporta, a la vegada, un plaer sensorial i un desenvolupament del raonament lògic-matemàtic a través de les relacions que s’estableixen entre els objectes En aquest moment, hem trobat farina de galetes i eucaliptus. A les taules podem fer transvasaments, omplir i buidar, utilitzar les pinces, etc. I tot això, amb una oloreta molt bona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s