Carnaval

Els capgrossos, durant el mes de febrer, aprofitant que arriba el carnaval, ens ho hem passat molt bé disfressant-nos, ballant i pintant-nos les cares. Respectant sempre l’interès i la curiositat de cada infant per participar en aquestes propostes. També, hem conegut el personatge del pallasso Tito, a traves d’un titella i del conte “Tito Malabarista” de l’autor Guido Van Genechten. Algunes de les cançons que hem escoltat: Ara arriba el carnestoltes o Floppi el pallaso de Jordi Tonietti.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s