La Primavera ja és aquí

L’ escola bressol Patufet som centre formador, és a dir,  la nostra escola acull a estudiants en pràctiques de la Universitat i d’Instituts de formació. A l’estança dels Timbalers tenim la sort de comptar amb la Miriam que, amb l’inici de la primavera, ha volgut presentar-nos el seu projecte “La Primavera a través dels sentits”. Molt atents, els infants van escoltar com un petit titella esquirol els explicava el conte “La primavera ja és aquí”, i després tots plegats vam ballar una cançó amb el mateix nom. Mitjançant l’experimentació i l’observació vam veure i olorar un munt de flors que han començat a sortir amb l’arribada de la primavera. També han descobert un minimón d’insectes a partir del qual aprenen els seus noms, es fixen en els seus colors i imaginen les seves cases.

La Primavera ja ha arribat i amb ella continuem gaudint, explorant i descobrint el món que ens envolta. Gràcies Miriam!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s