Sant jordi

Els Capgrossos, durant el mes d’Abril, aprofitant la festa popular tan bonica de la Diada de Sant Jordi, hem gaudit de la temàtica dels dracs. Als infants els ha agradat molt el conte de No despertis mai a un drac! de l’autoria Bianca Schulze, una història d’una dragona entremaliada que te un son molt fi i qualsevol cosa la desvetlla.

També, hem cantat i ballat amb els nostres dracs de mitjó fets amb molt d’amor i creativitat per les famílies. Algunes de les cançons son: El drac Rac del Pot petit, Un drac ferotge de Jordi Tonietti, i el Drac Quí de Ambauka.

A més a més, han jugat amb cavalls, i disfresses de cavallers i dracs a la sala de psicomotricitat. Ens ho passem d’allò més bé!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s