Fruites de la tardor

A l’estança de la Garsa hem fet suc de taronja. Ha estat un moment molt emocionant perquè tots els infants han participat en la seva elaboració. Hem parlat sobre què necessitàvem per fer el suc de taronja. Després per torns, les hem tallat per posar-les a l’espremedora. Ara queda la millor part, servir-ho i tastar-ho. Què bo que estava!

També hem tastat una magrana que ha portat una família. La seva textura és molt interessant i us agrada molt tocar-la, xafar-la, llepar-la, menjar-la…A més, esteu descobrint que la magrana també pinta a sobre de la taula. Ha estat tot una descoberta!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s