Mirades i moments compartits

Fa mesos que els infants de la classe dels Castellers conviuen els uns amb els altres. Van necessitar un temps per conèixer-se, per entendre i acceptar la presència dels altres… Amb tot, aquesta convivència pot portar moments preciosos en què els infants es demostren afecte els uns als altres o simplement gaudeixen de la seva companyia. No hi ha una forma universal, hi ha mil maneres d’expressar aquets sentiments cap a l’altre: una carícia, una mirada, un somriure, ballar plegats, …

Les complicitats que es creen en aquestes ocasions són tan especials que costen de captar, ja que de vegades són moments fugaços, instants concrets que en una fotografia no sempre representarien el que realment signifiquen. De vegades, però, tenim la sort de poder ser testimonis d’aquestes situacions i gaudir de les bones sintonies que desprenen!

dsc00786dsc00935dsc00977dsc01084dsc01108dsc01403

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s