Complicitats quotidianes

El dia a dia a l’escola implica compartir espai i moltes estones amb companys i companyes del grup. Un moment de trobada important és l’estona del dinar, en què els infants gaudeixen, no només del menjar, sinó de la companyia dels altres.

Amb el temps, han anat agafant confiança i coneixent-se. També van creixent, i la necessitat de relació i comunicació amb els iguals comença a incrementar-se. Per fer-ho utilitzen les eines que tenen a l’abast i es donen escenes com la que veiem aquí, en què la situació convida a tenir cura de l’altre, a fer broma, a comunicar-se gestualment…

És preciós ser espectadors d’aquesta espontaneïtat que sorgeix en cada vegada més moments de convivència a l’escola!

 

DSC00896DSC00895DSC00892DSC00893

Un pensament sobre “Complicitats quotidianes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s